Loading...

Viden om Cannabis flytter (til fods) 2 km sydover 

 

Så rykker viden om cannabis væk fra Christiania's mere lyssky salgsboder i PusherStreet, frem til PlayTeatret på Amager, hvor Hjerneeksperten. Milena Penkowa vil sætte den rette brug af den rette cannabis i relief i forhold til løse påstande og udokumenterede rygter, spekulationer og obstruktioner.

 

Når det hævdes at der ikke er 'evidens' for virkningen af medicinsk cannabis, må det skyldes at den del af lægestanden der beskæftiger sig med 'evidens' ikke for nyligt har slået op i den internationalt anerkendte database PUBMED hvor der forleden var mere end 17.500 publicerede, verificerede placebo kontrollerede forskningsforsøg tilgængelige for lægerne at studere. For at sætte dette tal lidt i relief, så var der kun ca 1800 studier af et kendt diabetesmiddel før markedsføringstilladelsen blev givet. Cannabis har ca. 10 gange så mange resultater at læne sig opad, og alligevel påståes der 'Ingen evidens'

 

 

 

 

Dr. Penkowa tager fat i den nyeste forskning hvor medicinsk cannabis er anvendt med god effekt, og dokumenterer og sandsynliggør at medicinsk cannabis har langt mere potentiale og langt mere helsekraft end lægerne er villige til at se i øjnene.

 

Dr. Penkowa har rejst land og rige rundt med dette foredrag der er super aktuelt og meget informativt, og giver deltagerne konkrete håndfaste anvisninger på lidelser hvor cannabis har en dokumenteret og verificeret effekt. (det som nogle kalder evidens)

Du kan komme med til dette spændende foredrag ved indledningsvist at skrive dig på denne interesseliste, hvorefter du hurtigt vil få yderligere information i din mailbox og komme med på nyhedsbrevet. Eller du kan allerede nu købe din billet.

 

 

Hvis du vil vide om medicinsk cannabis er noget for dig eller een af dine kære, og om den virkning du eftersøger er indenfor mulighederne med de kendte cannabisprodukter så er dette foredrag helt klart målrettet dine behov.

Hvis du vil vide hvordan virkningsmekanismerne er for den medicinske cannabis og den cannabis der kan gøre dig 'skæv', så er Dr. Med. Phd. Milena Penkowa 'the goto woman', som på letforståeligt illustrativt sprog med et engagerende billedsprog, forklarer både forskelle og ligheder. 

Vand og øl, samt andre forfriskninger kan købes i baren.
Bemærk ! Tilmelding er bindende.
Du må gerne sælge eller forære din billet til en anden.
Husk at printe / udskrive billetten.

 

Hvis du gerne vil have flere oplysninger inden du beslutter dig, så meld dig på her, så sender vi mere information.

Navn:
E-mail:

Her køber du billet (og reserverer en plads) til foredraget

 

 Hvis du har lyst til at kigge lidt på 'Milena's Medlemsklub' som er et online forum for korte og ultrakorte foredrag direkte på din PC eller tablet, (vi kalder dem 'SlideTalks') om en lang række generelle og specifikke emner omkring sundhed og helse, så er der her et link til forsiden Menu til Milena's medlemsklub.

Hvis du hellere vil kigge lidt på en smagprøve på indholdet i medlemsklubben, så tag et kig på denne side  - Gratis Lydfiler fra 'Slidetalks'