Loading...

Spørgerunden

Vi har etableret en særlig e-mail hvor du kan indsende spørgsmål til den 'Spørgerunde' vi gennemfører med jævne mellemrum. Adressen er mailto:sp-runde@imi.dk og du får et hurtigt automatisk svar som signalerer at vi har modtaget dit spørgsmål og behandler det snarest. Efterfølgende optager Milena et videosvar som lægges i medlemsklubben.

 

Aftaler om konsultationer rettes til Milena på

mail@hjerneeksperten.dk som er en adresse Milena bruger til at kommunikere omkring faglige spørgsmål i sin virksomhed 'Hjerneeksperten'. Det er ligeledes på denne adresse Milena kan give individuelle specifikke råd (konsultationer). 

Teknik:

Spørgsmål rettes til Jennifer West på jhw@imi.dk der tager sig af teknikken. 

Vi er ikke fri for børnesygdomme, så hvis du opdager noget der ikke dur, så send en linie eller 2, så kigger vi på det.

 Medlemsbetingelser:

Opsigelse:

Opsigelse skal ske med 1. Månedsvarsel til udgangen af en periode via mail medlemsservice@imi.dk.
Når udmeldelsen er modtaget og behandlet, sender vi en bekræftelsesmail tilbage med sidste dato for dit medlemskab. Behandlingen af disse udmeldelser er manuelt arbejde, så derfor påskønner vi lidt tålmodighed, med behandlingstiden.
 

Tilbudsabonnementer:

Tilbudsabonnementer er (som regel) til nye medlemmer, men er der eksisterende medlemmer, som alligevel benytter sig af tilbuddet, så er det eget ansvar, at få deres gamle abonnement afsluttet, enten ved selv at gøre det via et afslut-link, som findes i kvitteringsmailen eller ved at tage kontakt til medlemsservice@imi.dk snarest efter det nye abonnement er oprettet, så der ikke opleves dobbelt træk. Skulle det opstå alligevel, så er der ikke refundering bagudrettet.
 
Tilbudsabonnementet er gyldig i x antal kvartaler/måneder, som angivet i tilbuddet. Ved slut, sendes en mail, om valg af nyt abonnement, hvis man ønsker at fortsætte medlemskabet med et andet abonnement.
 

Oprettelse af medlemskab/abonnement:

Ved oprettelse, så godkender du samtidig, at der fremadrettet automatisk trækkes på det angivne betalingskort, indtil dette er opsagt af dig selv.
 
Er der tvivlspørgsmål vedr. dit abonnement, så skriv endelig til medlemsservice@imi.dk
 
Medlemsbetingelser (Handelsbetingelser