Loading...

Hvad andre siger....

om 'Milenas Medlemsklub' - Foredrag - TEMA dage

 

Hej med jer
Jeg får blot brug for, at komme med ros (igen ).
Jeg har aldrig, i min tid i medlemsklubben, fået et svar der ikke var brugbart, og jeg har da stillet nogle stykker. Det samme gør sig gældende for de andre spørgsmål – også de er besvaret professionelt og dygtigt. Altid gennemarbejdet og med stor troværdighed svares der på spørgsmål, rådgives der og tages hensyn til de individuelle ting vi hver især har brug for hjælp til. Det er simpelthen så trygt at have Milena med på sidelinjen – og så godt I findes.
Så bare tak
God dag
Lisbeth
 
Stor vidensdatabase med masser af konkrete foreslag til naturlig behandling. (Tina)
❤️
Vil blot sige dig tak, for denne klub. Jeg syntes simpelthen at det er fantastisk, at du på den her måde er tilgænglig for os brugere.
Tak for altid brugbare, og håndgribelige informationer.
Med venlig hilsen Hanne
❤️
FANTASTISK klub, som alle burde være medlem af, syge som raske.
Her er der hjælp og råd at hente til alt.
Milena Penkowa har en viden som ingen andre læger/eksperter har.
Hermed mine varmeste anbefalinger ❤️
 Så mange guldkorn samlet på et sted ,og som kan gøre en kæmpe forskel for dit og dyrenes helbred.
❤️
---oOo---
Medlemsklubben er en rigtig god investering. Det er et godt medlemskab, og det bedste abonnement jeg har. På et sted, er der samlet meget fornuftigt, gennemarbejdet og brugbar viden, så google behøves ikke mere. Alt hvad der bliver meldt ud på siden, om det er i slidetalks eller medlemmernes spørgsmål, er fuldstændigt dokumenteret og gennemarbejdet. Milena besidder en enorm viden og velvilje til, at hjælpe os alle, og det giver yderligere ro i maven, at vide det er gennemtænkt og gennemarbejdet. Er der ting, som ikke lige er blevet behandlet, så stiller man blot spørgsmålet, og inden for relativ kort tid kommer der et yderst professeionelt svar. Jeg har været alt igennem på siden. Noget kan jeg selv gøre brug af, andet er bare god viden at have, og lige for tiden bruger jeg mest medlemskabet til, at høre om alle de nye ting der lægges op. Bedste anbefalinger herfra Lisbeth
❤️
Det er en fornøjelse at få ny viden ved at kunne lytte til spørgsmål og Milenas præcise svar og så er jeg begejstret over, at det er evidens baseret. (AMK)
❤️
Seriøst, dokumenteret, hjertevarmt  (LH)
❤️
Uden dig og uden snubbi , ville den potientielle fare ved infektion være meget meget farlig for mig .
❤️
Medlemsklubben er genial for os alle der er medlemmer. Jeg er en frihedskæmper og har fokus på at være rolig, omstillingsparat, lever efter at være i håb og positivitet, hører musik for fulde smadder og bevæger mig med friske gåture. (Stephanie)
❤️
Du bør blive medlem af Milena's medlemsklub, hvis du selv vil have kontrol over hvilke medikanenter du indtager. (Leif) 
❤️

 

Tak for en helt igennem fantastisk lærerig dagDu er en gudsbenådet formidler - jeg nød at flyde med vidensstrømmen. Mega fint med skøn salat og tomatsuppe ❤️Det kunne ikke være bedre ????Dejligt at gense dig dig og Snubi❤️????Kh ellen❤️
❤️ 
Tak for din hilsen.
Ja det var en dejlig dag i perfekt selskab????
Mary-Ann, vores børn og jeg kan takke dig for din "opdagelse" og fordomsfrie tilgang til fænomenet Milena. Jeg havde helt sikkert "dømt" hende ude hvis ikke for dig. Jeg talte med Rolf i går (mit lille akademisk barn ????) han har i snart 2 måneder været på basis pakken og budskabet trænger også igennem der, hvilket i sig selv er en præsentation da han kan være lidt tunghør ????
Torben har allerede skrevet tilbage om den gratis måned i klubben - så nu prøver jeg lige igen.

 (Klaus)

❤️
En årelang kamp,med utallige forsøg på at tabe mig,incl såkaldt “jo jo vægt” er nu endelig slut!
Jeg er Milena dybt taknemmelig for hendes fantastiske viden og empatiske måde. Et kursus om vitaminer og kost har givet mig præcis det jeg søgte efter i årevis!
På ca 1/2 år har jeg tabt mig 22 kg!
1000 1000 tak!!
Frem for alt har processen med Milena lært mig en hel del om hvor vigtigt det er at være sig selv tro.❤️ (Vinni)
❤️
Tak for den fedeste dag idag i Aalborg. Jeg er dig så ubeskriveligt taknemmelig for fantastisk viden, og din måde at være på. Du er mit vildeste forbillede. Vi talte om et evt. coaching forløb i forbindelse med min opstart af forretning med kosttilskud. Jeg vil meget gerne bede om en pris for et forløb hos dig, så jeg er klædt ordentligt på i forhold til at starte forretning. Jeg brænder for vildt for at formidle din viden videre til folket samt redde liv❤️ De bedste hilsner fra Carina
 ❤️
 

Jeg har meldt mig ind efter et tilfældigt møde med Milena ovre på Amager fælled.
Siden har jeg fulgt hende på fb og fundet såmeget interessant viden så det vil jeg gerne dykke lidt dybere ned i. Vil jo gerne blive en gammel kone og passe bedre på mig selv...

 
❤️
 
 

Jeg har tilbragt en dag sammen med Milena Penkowa og det er godt nok de bedste penge, jeg længe har givet ud ????

Dagen var fyldt med guldkorn og i et sprog selv en jyde kan forstå og så bliver det ikk' meget bedre ????Temaet var vægttab, men vi fik så meget mere forærende ????

Jeg glæder mig så meget til, at få alt integreret i både eget og klienters liv ????

 

❤️

Hvis du har en dag, ligesom jeg har idag, hvor du bare har brug for totalt ukuelighed, så lyt (skru op) til dette nummer fra Metallica, der hedder One. Det blæser dit sind og din krop ind i en ekstase af UKUELIGHED????????

Musik er for hjernen ren terapi. Det ændrer din sindsstemning, og har direkte indvirkning på på hjernernes evne til at regenerere ????

Milena Penkowa

, TAK - jeg har ikke ord for, hvor meget du betyder for mig❣️ Du er det vildeste bekendtskab???????? Du er en livsforandrende skaber, INGEN når dig til sokkeholderne❗️❤️

Milenas bog “De 10 vise sten” er et musthave - den er pt. Udsolgt, men i genoptryk. Hvis du ikke kan vente, så hop ind i Milenas medlemsklub, og hør hende læse op af bogens kapitler samt bagom bogen - det er ren terapi❗️ Carina

❤️

Jeg får blot brug for, at komme med ros (igen ).

Jeg har aldrig, i min tid i medlemsklubben, fået et svar der ikke var brugbart, og jeg har da stillet nogle stykker. Det samme gør sig gældende for de andre spørgsmål – også de er besvaret professionelt og dygtigt.

Altid gennemarbejdet og med stor troværdighed svares der på spørgsmål, rådgives der og tages hensyn til de individuelle ting vi hver især har brug for hjælp til.

Det er simpelthen så trygt at have Milena med på sidelinjen – og så godt I findes.

Så bare tak 

Lisbeth