Loading...

Tak for din interesse for en 15 minutters samtale med Milena.

 

Hej  

Her i bunden af denne side finder du en knap som leder dig hen til de tider Milena har til rådighed til disse samtaler...

Du kan vælge mellem de datoer og tidspunkter som vises på skærmen (det er de tider Milena kan) og hvis du bliver forhindret er der en mulighed for at melde fra.

Du skal vide at samtalen bliver optaget og lagt i 'Spørgerunder' således at der er tale om reel vidensdeling og andre medlemmer også kan få glæde af svarene. For uanset at vi allesammen er individer er vi dette til trods alligevel ens på mange punkter, og andre kan have nytte af de svar Milena kommer med på dine spørgsmål. Så dit bidrag til videsdelingen er spørgsmålet, og Milenas bidrag er svaret. Du kan selvfølgelig frabede dig at optagelsen lægges på 'Spørgerunden', så skal vi bare vide det på forhånd.

Hvis du aldrig har været med på en 'Live Spørgerunde' vil vi sende dig et test-link som du kan teste på, så du er sikker på at når du får det 'rigtige' link, så virker det rent faktisk.

Jeg (Torben) vil sætte en maskine igang med at svare på disse tests på fastsatte tidspunkter, så vi alle ved hvornår der kan testes, og så når vi når frem til dagen, så ved vi at det virker.

Skriv dig op ved at booke en tid i Milenas kalender, og hvis du bliver forhindret er der et lille link så du kan aflyse i god tid...

I lyset af den store interesse for en samtale med Milena har vi overtalt hende til at frigive nogle flere timer, dog mod betaling og du finder de ledige tider bag ved denne knap:

 

Bemærk: At der ikke altid er ledige tider til '15 minutter med Milena'. Nye tider annonceres i nyhedsbrevet.